Urk

Vad har jag gjort för att förtjäna detta?

Först vaknade jag runt 6 av ännu en hostattack. Jag trodde att jag var på bättringsvägen, kändes iaf så tills nu. Nu har jag fått ont igen när jag hostar. Tack och lov hostar jag inte lika mycket som tidigare men ändå.
Tyckte dock att det som kom upp (här är vi trevliga ;-)) var svagt rosafärgat så jag hoppas (!) på att få hosta upp mer så jag är säker. För hostar man blod,, kanske inte så bra att göra det, men det verkar ju vara enda sättet att bli tagen på allvar.
Fast det gör ju så in i h-lvete ont att hosta!! 🙁

Nåväl, efter att ha spelat ett tag på Gamesville, *skojigt* gick jag för att väcka dottern för dagis. Eftersom att jag är sjukskriven går hon lite kortare dagar nu och jag tänkte lämna henne och sen kurera mig i sängen sen.
Jo, men det sket sig ju rätt rejält då jag då ska väcka lillan… Kommer först på att jäklar! Byta blöjan måste jag då, jag som har så svårt för det… men ja ja.. det får gå. Det måste det ju. (Är lite överkänslig nu när jag är med barn)
Öppnar dörren och ser att hon sover, tycker att det luktar lite märkligt men viskar ”god morgon” och hon vaknar och jag ser att hon har SPYTT ner HELA sig och sin säng…
Att jag lyckades ta hand om allt det + henne är ett under, jag fattar det inte men jag lyckades.
Till min lycka i eländet så hade hon inte bajsat iallafall. 🙂

Men att kurera mig i sängen idag blev det ju inget med alls… nu ska jag försöka kurera henne först.

Det är såååå härligt att ha barn! 🙂 och så är en till på väg…
Och jag är sååååå trööööött!!
*skratt*