Recensioner, Vardagligt

Salvequick Wound Cleanser

Just nu bussar jag Salvequicks Wound Cleanser och några plåster, vilka jag testat förut. Jag köper bara Salvequick-plåster, för att de är överlägset bäst om man jämför med andra märken.

Tyvärr, eller vad man ska säga, så har varken jag eller någon annan i familjen inte skadat oss, så att jag/vi har inte kunnat testa produkten som jag gissar var tänkt eller som jag hade “velat”. På riktigt alltså, men det kommer säkert under sommaren.

Hursom, så här jag skrapat mig lite här och var när vi renoverat Malvas rum. Förutom det är jag ju en “skinpicker” och har alltid små sår lite varstans, vilka gärna kliar så jag “måste” klia sönder dem om och om igen.
Men med den här lilla flaskan (100 ml) så blir det både rent, gör inte ont alls (det är snarare skönt när det sprayas lite kyligt) och jag upplever att det kliar mindre efter jag har gjort dem rena. Den innehåller endast koksaltlösning, så den är inte alls farlig på något sätt.

Jag kommer nog att köpa den och ha i medicinskåpet. Jag kan tänka mig att den kan vara bra att ha i t.ex. bilen, handväskan eller liknande, speciellt om man har småbarn. Så, jag rekommenderar den (+ plåstren såklart!)