Vardagligt

Dagen efter…

Funderar allvarligt på att ta mig en återställare… är så himla seg och trött. Ber om ursäkt för ovanstående meddelande, jag var inte mig själv… eller så var jag kanske precis det… *hmmm* Iallafall, jag fick en lyckad födelsedag. :o)

Jag fick som sagt många fina paket; en tavla jag önskat mig sen i vintras (finns på Gallerix, en ”fyrkantig” grön katt), en pusselmatta, 500:- från farmor, en bok om ”internet-surfning” av min pappa (hur ska man tolka det?? *ler*) fick även en femhundring av honom oxå, tekoppar (stooora) av min älskade pojkvän, en värmeljuslampa av ”KramAnnie” och hennes man, 2 liter vin av ”GirlJessy” (vilket vi drack upp), en stor bukett med 10 gula rosor i av min mamma (som doftar något så gudomligt!!!) *sniffar*, 500:- av ”svärmor och svärfar” + en utlovad jordgubbstårta av ”svärfar” ;)… *funderar på om jag glömt nåt…*

Jag tror inte det, men om jag gjort det ber jag om ursäkt… Jag har förstås fått massvis av fina mail och kort och sånt för att inte tala om alla snälla inlägg i gästboken! TACK!! :o)
För de 1500:- jag fick var jag iväg idag och köpte mig en Nokia 3310 😉
Nepp, nu ska jag ta hand om griniga ungar…. 🙁